Start Jujutsu Gracie Barra BJJ Självförsvar för tjejer BJJ barnträning Styrelse Schema Priser Hitta oss Switch to english

Självförsvar för tjejer

Vår vision är att alla tjejer och transpersoner ska känna sig trygga, överallt! Denna vision når vi bland annat genom att träna in effektiva och tillförlitliga tekniker som gör att du kan skydda dig mot och känna igen hotfulla situationer. Vi vill även lyfta frågan om vad självförsvar är samt hur vi kan backa och lyfta varandra likväl som oss själva.
Umeå Kampcenter

Träna med oss

Under passen delar vi med oss av tekniker från Brasiliansk jiujitsu, en kampsport som använder teknik och hävarmar för att ge en fysiskt svagare person en chans mot en större och starkare angripare. Vi kommer bland annat titta på hur du kan göra det så svårt som möjligt för en person att dra in dig eller knuffa dig till platser du inte känner dig säker på, hur du tar dig loss från olika grepp och effektivt tar dig upp från marken. Teknikerna vi använder oss av är hämtade från grunderna i Brasiliansk jiujitsu som används av klubbar runtom i världen. Ingenting av det vi går igenom är påhittat av oss själva utan beprövat i träning, tävling och självförsvarssituationer.

Eftersom ett självförsvar inte är en engångs-vaccination utan en serie tekniker vi övar in genom mängdträning så får du bättre resultat desto fler träningspass du deltar på. Det är och kommer alltid vara gratis, vilket vi tycker är väldigt viktigt.
Umeå Kampcenter

Kom och prova på

Självförsvar för tjejer är gratis och ingen föranmälan behövs.
Umeå Kampcenter

Instruktörer

Mattias Sandström
Mimmi Larsson
Hanna Johansson
Moa Carlsson Gustafsson
Johan Lorentzon